brändit

"kehyksiä näkemistä ja näkymistä varten"

alain mikli

Ranskalaisia käsinvalmistettuja design-kehyksiä jo vuodesta 1978. alain mikli -kehysten muotokieli on tunnistettavissa ilman logoa. Kehysten laatu alkaa jo suunnittelusta, siitä miltä ne tuntuvat kasvoilla ja kuinka ne istuvat nenälle. Kehysten materiaali on selluloosa-asetaattia (70% puuvillaa), jota valmistetaan tilauksesta alain mikli -kehyksiin. Tämän ansiosta jokainen kehys on yksilö, eikä ole olemassa kahta samanlaista kehystä. Muotokieli on viimeisteltyä ja ajatonta. alain mikli -kehykset "korostavat kantajansa persoonaa".

Tarian malliston perustana on intohimo kehyksiin, taidokas käsityötaito sekä hienot yksityiskohdat ja tekninen tarkkuus. Suunnittelussa yhdistyvät kehykset ja taide – lopputuloksena ilmaisuvoimaltaan vahvat kehykset, jotka henkivät  itseluottamusta ja valinnanvapautta.

Jérémy Tarian on tarkka brändistään, hän suunnittelee jokaisen yksityiskohdan itse aina mainonnasta kehyskoteloihin, ja tämä lisää suunnittelun tinkimättömyyttä, laatua ja yksilöllisyyttä. Tarian mallisto kuvaakin Jérémyä itseään ihmisenä.

STARCK EYES

Teknisyys on näissä kehyksissä viety huippuunsa. Ainutlaatuinen olkapäätä jäljittelevä sarana, joka taipuu joka suuntaan. Materiaaleina high-tech materiaalit kuten gravity, joka alun perin kehitettiin avaruusteknologiaan kevyeksi, mutta kestäväksi materiaaliksi. Muotokieli STARCK EYES -mallistossa on ajatonta ja klassista modernilla otteella "ei peitä kantajansa persoonaa".