Pyöreä, pilotti ja peili

16.3.2017

Ihana valo! Kevään saavuttua ja auringon ilmestyessä on kiva uudistua. Aurinkolasiostoksille suunnatessa on syytä pitää mielessä kolme p:tä: pyöreä, pilotti ja peili.

Pyöreiden ja pilottien uudelleen tuleminen alkoi kaksi vuotta sitten kehyksissä ja viime kesänä nähtiin ensimmäiset aurinkolasit. Nyt ne ovat kevään ja kesän ehdoton must!

Alain Miklin näkemys näistä klassikoista on toteutettu pilke silmäkulmassa ja twistilla- metalli on saanut seurakseen selluloosa-asetaattia eri väreissä ja kuoseissa korostamaan kehyksen muotoa ja linssien väriä.

Oliver Peoplesin pyöreistä löytyy Kalifornian ja 30-luvun Hollywoodin glamour-tunnelmaa à la Greta Garbo ja Buster Keaton.

Peilipinnalla aurinkolaseista saadaan supercoolit. Perinteisen kullan ja hopean rinnalle on tullut useita uusia sävyjä, joista valita, mm. sininen, vihreä, lila ja kupari. Peilistä on muuten hyötyäkin - se itsessään heijastaa auringonvaloa ja vähentää häikäisyä. Näin linssit voidaan jättää tavallista aurinkolasitummuutta vaaleammaksi. Vaaleammat linssit ovat mukavammat käyttää kaupungin valon ja varjon leikeissä.

Aurinkolasivalikoima on nyt laajimmillaan. Tule valitsemaan omasi!