OLIVER PEOPLES pour Berluti

18.7.2017

Huhtikuussa kerroimme Oliver Peoplesin ja Alain Miklin yhteisestä mallistosta, jossa vintage kehysmuodot ovat yhdistetty Alain Miklille tunnusomaisiin to be seen- väreihin. Kesän kynnyksellä julkaistut Oliver Peoples pour Berluti- aurinkolasit ovat vuorostaan klassisia materiaalisävyjään myöten.

Vuonna 1895 perustettu Berluti on tunnettu hienostuneista, eksklusiivisista ja erittäin korkealaatuisista nahkatuotteistaan. Erityisesti talon kengät ja laukut olivat pitkään pienen piirin salaisuus ja käsite, luksuksen luksusta. Suuremman yleisön tietoisuuteen Berluti tuli muutama vuosi sitten esiteltyään Pariisissa miesten ready to wear- malliston. Tammikuussa talon taiteellisena johtajana aloitti Haider Ackermann, josta Karl Lagerfeld on kaavaillut manttelinperijäänsä Chanelille. (www.berluti.com)

Malliston neljästä aurinkolasista kolme on suunniteltu erityisesti Berlutille. Lasit tunnistaa kulmakappaleiden nahkaisista yksityiskohdista, joiden muoto on muunnelma Un Jour laukkujen kahvojen vahvikkeista. Aisojen selluloosa-asetaatti on valmistettu laminelli-menetelmällä ja ne täydentävät kulmakappaleiden Berlutille tunnusomaisia värejä: St Emillion, Indigo Denim, Tobacco Bis, Nero Grigio ja Nero Verde. Aurinkolasien nimet, rue Marbeuf, rue de Sèvres ja Conduit Street, kertovat puolestaan Euroopan myymälöiden osoitteet. Malliston täydentää Sheldrake Leather Limited Edition, jossa Oliver Peoplesin klassikon etuosa on päällystetty erikoistekniikalla ohuen ohuella nahalla.

Oliver Peoples pour Berluti saatavilla Suomessa ainoastaan meiltä. Tervetuloa ostoksille, näkemisiin!